Γιατί ασχολήθηκα με το Game Development?

Πρίν περίπου 10 χρόνια όπως όλα τα παιδιά κι εγώ ξεκίνησα να πρωτοπαίζω παιχνίδια.
Τότε στις μέρες μας το παιχνίδι που έκανε θραύση ήταν το lineage 2 το οποιο βγήκε σε πάρα πολλές εκδόσεις όπως τα χρόνια περνούσαν.
Όπως τα χρόνια περνούσαν μου έμπενε και εμένα η ιδέα και η ερώτηση του εκατομμυριου… Πώς στο καλό τα φτιάχνουν όλα αυτά τα ωραία πράγματα?.
Κάπως έτσι ξεκίνησα και μπήκα στον κλάδο που πιστεύω μου άλλαξε την ζωή και τον τρόπο σκέψης.
Πρώτα ξεκίνησα να φτιάχνω δικούς μου σερβερ με φίλους και χωρίς.
Ξεκίνησα να πειραματίζομαι φτιάχνωντας δικά μου οπλα αναχρωματίζοντας τα και πειράζωντας τα στατιστικά τους ξεκίνησα να κάνω τον χαρακτήρα μου να πετάει να τρέχει γρήγορα και πολλά αλλά , ελάτε τώρα και εσεις αν ήσασταν στην θέση μου το ίδιο θα κάνατε.
Για να μην περιαυτολογώ έκανα πολλά πραγματα πάνω στο παιχνίδι ψάχνωντας γιατί ετσι μπορεις να κάνεις οτιδήποτε αυτό ήταν και ειναι το μότο μου και πάντα θα είναι.
Παρακάτω είναι κάποια απο τα πράγματα που έφτιαξα η πήρα απο άλλα παιχνίδια και τα πρόσθεσα στο Lineage μην νομίζεται να αποδικωποιήσετε και να ξανα κωδικοποιήσετε αρχεία απο αλλα παιχνίδια στο συγκεκριμένο που θες εσύ? ναι είναι σπαζοκεφαλιά αλλά αυτό δεν με σταμάτησε το lineage όπως είπα για να μην περιαυτολογώ εργαζόταν πάνω στο Unrealed οι περισσότεροι μπορει να την ξέρουν καποιοι και όχι γιατί έχουν βγεί και ποιο καινούργια στούντιο επεξεργασίας παιχνίδιών όπως το Unity και πολλά αλλα.